01-04-2009, 21:09:27
od młodych lat lubię przyrządzać wigilię i stare dania,ktore jeszcze moja babka gotowała
groch jasiek ze sosem sliwkowym(suszona śliwka masełko i woda i przyprawy)robie
kwaszone barszcze czerwony i biały i sos grzybowy,dzieci lubią kwaśniczkę która jak mówią szczypie polaną masełkiem (w tym roku kwasnica z Zawoi deptana przez moją swatową
i potem życzenia i zajadanie i kolędy które długo śpiewamy,ponieważ dziewczyny moje mają
ładne głosy jedna nagłała płyte z kolędami ,chętnie bym Wam wszystkim zadedykowała bo śliczna,jednym słowem ten nastrój wzmacnia mnie
groch jasiek ze sosem sliwkowym(suszona śliwka masełko i woda i przyprawy)robie
kwaszone barszcze czerwony i biały i sos grzybowy,dzieci lubią kwaśniczkę która jak mówią szczypie polaną masełkiem (w tym roku kwasnica z Zawoi deptana przez moją swatową
i potem życzenia i zajadanie i kolędy które długo śpiewamy,ponieważ dziewczyny moje mają
ładne głosy jedna nagłała płyte z kolędami ,chętnie bym Wam wszystkim zadedykowała bo śliczna,jednym słowem ten nastrój wzmacnia mnie